Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo 33 1.7 16v Permanent 4 на колегата Stranger65

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги нека цитираме един от най големите икономисти та нашето време Маркс Цената е тази , на която нещо се купи в даденият момент , а тя се определя от пазара , а мисля че сички знаем ,пазара на 33 как върви а че е красавица колата спор няма

Comment

Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
      Колеги нека цитираме един от най големите икономисти та нашето време Маркс Цената е тази , на която нещо се купи в даденият момент , а тя се определя от пазара , а мисля че сички знаем ,пазара на 33 как върви а че е красавица колата спор няма
      Ми аз не държа да я продам, а и не виждам смисъл от коментари в такъв стил. Те няма да ме променят. Ти би ли взел кола за 2000лв, и да трябва да и подмениш всичко описано от мен? А икономисте Марксисте. А и Маркс вече не отиде ли в небитието та го цитираш

Comment

Не искам да се зайждам казах си мнението че ти е много хубава колата просто не обевяваш цена , какво значи ти може да се искушиш и на 7 хиляди лева просот призовам за разумност защото тук има много запалени алфисти дето от залъка ще си дадът набитите пари никога не може да си ги върнеш А относно небитието доста вилики хора са там ,но ги цитират все още

Comment

Първоначално публикувано от DJ_STIVAN Покажи съобщение
          Колега, ти наистина ли мислиш, че тези работи ще се избият при продажбата. Всичко,което си правил е хубаво,личи си, че колата е подържана,но нищо повече,това са си консумативи и немисля, че трябва да е определящо за цената. Цената е определя от модела, състоянието на колата,годините и това колко е безрасъден копувача Не ме разбирай погрешно,колата наистина е бонбон!
          Ne съм го написал с тази цел. Но ако сметнеш ще видиш, че се получава доста повече в пари, време, нерви ако я вземеш и трябва да смениш всичко това.

Comment

Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщение
            Ne съм го написал с тази цел. Но ако сметнеш ще видиш, че се получава доста повече в пари, време, нерви ако я вземеш и трябва да смениш всичко това.
            Повярвай,аз може би най-добре от всички знам какво излиза това в цифри, но пак казва,че ако се смята по начина който казваш... сметката никога не излиза... а и това са си консумативи, а консумативите всеки един собственик си ги поема. Немисля, това че колата е обслужена трябва да завишава цената, защото може да има 2 пъти по-хубава кола,но необслужена ( няма нужда от обслужване) и ще кажеш,че тя трябва да е по-евтина? Аз така разбрах поста ти,коагато написа какво е сменяно.
            Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
            Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

Първоначално публикувано от DJ_STIVAN Покажи съобщение
              Повярвай,аз може би най-добре от всички знам какво излиза това в цифри, но пак казва,че ако се смята по начина който казваш... сметката никога не излиза... а и това са си консумативи, а консумативите всеки един собственик си ги поема. Немисля, това че колата е обслужена трябва да завишава цената, защото може да има 2 пъти по-хубава кола,но необслужена ( няма нужда от обслужване) и ще кажеш,че тя трябва да е по-евтина? Аз така разбрах поста ти,коагато написа какво е сменяно.
              Всеки си го разбира по своему. Аз просто написах какво е сменено за да разберат интересуващите се какво купуват евентуално и какви пари и нерви ще си спестят впоследствие за да си направят сметките. А ако на някого или на мен не ми изнася - сделка просто няма да има
              Last edited by Stranger65; d.m.y г., 11:19. Основание: грешка

Comment

Всеки си го разбира по своему. Аз просто написах какво е сменено за да разберат интересуващите се какво купуват евентуално и какви пари и нерви ще си спестят впоследствие за да си направят сметките. А ако на някого или на мен не ми изнася - сделка просто няма да има
                Прав си колега , не може една поддържана кола от един модел да струва колкото кочина от същия модел ! Само ,че и колегите са прави понеже пазара на 33 е такъв , код да си говорим 33 си остава неуценена кола ! А всично вложено в нея си остава затворено и така или инъче не може да си го върнеш , общо взето това я прави не продаваема освен ако не се принмириш с фактите и я дадеш за символична сума !
                Ето даречем аз в моята съм вложил окуло 2 бона това значи ако река да я продам да и искъм 3500-4000 лв е да но не няма кой да ги даде тея пари за тая кола това я прави вечно моя щото няма да я дам за 1500 лв !
                Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Хайде сега на тези части които си сменил намали цените с 50-60% събери ги и опитай пак с цена за колата! Не разбрах от къде тръгна спора с цени и продажба в тема за представяне на автомобил, м/у другото какво и е за представяне не видях, обикновена 33 на преклонна възраст. И сте прави и не сте, поддръжката на колата определя цената, но не се изтъкват подменените части и консумативи- основна грешка на българския пазар, а цялостното състояние на колата. Но нали сме си клавиатурници та поне да си говорим за нещо. Със здраве да си я караш и да не ти създава много ядове( че 33 без ядове не е 33)

Comment

Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
                    Хайде сега на тези части които си сменил намали цените с 50-60% събери ги и опитай пак с цена за колата! Не разбрах от къде тръгна спора с цени и продажба в тема за представяне на автомобил, м/у другото какво и е за представяне не видях, обикновена 33 на преклонна възраст. И сте прави и не сте, поддръжката на колата определя цената, но не се изтъкват подменените части и консумативи- основна грешка на българския пазар, а цялостното състояние на колата. Но нали сме си клавиатурници та поне да си говорим за нещо. Със здраве да си я караш и да не ти създава много ядове( че 33 без ядове не е 33)
                    Ми в ядовете е чара - оправяш един, кефиш се и докато се кефиш идва друг. И отново .....

Comment

Колко бих дал да те изкуша не е важно ,щом ги нямам. Освен това ,колкото и да е гледана колата , това не може да се избие при продажба! Това се опитвам да обясня и аз на един приятел дето има Сивик '92... Да колата е от нова на баща му , стои в гараж и се чисти след всяко изкарване. На 105 хиляди реални км. е ,ама НЕ МОЖЕ да и вземе 8 хиляди на колкото веднъж я оцени той. Няма кой да ги даде ,освен някой луд манияк на точно тоя модел ,току що ударил 6-ца от тотото...
                      Ако имам пари бол и 10 бона бих ти дал щото ми слабост колата... По-добре да седи при теб поне добре я гледаш... Че съм виждал 33-ки попаднали у диви селски тунери , дето направо лошо ми става като ги видя. Иначе живор и здраве наесен може и мен да ме приемете в сектата с някоя по-обикновена 33-ка. Стига да се намери нещо читаво... Айде със здраве...
                      Last edited by lamborghini miura sv; d.m.y г., 02:28.
                      =-v-=
                      Madness? This is ALFA!!!

Comment

Продавам я

Имам нова Alfa 156 и тази я продавам. Напълно обслужена, това отзад е оправено отдавна. Който има въпроси да пита. Може и да се види, покара и т.н.

Comment

Имам нова Alfa 156 и тази я продавам. Напълно обслужена, това отзад е оправено отдавна. Който има въпроси да пита. Може и да се види, покара и т.н.
                          Пусни ми цена на лично, ама не като предния път да те изкушавам. Всеки знае колко би искал на колата си
                          92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
                          95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
                          90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
                          00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

Първоначално публикувано от DJ Покажи съобщение
                            Пусни ми цена на лично, ама не като предния път да те изкушавам. Всеки знае колко би искал на колата си
                            http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=30600&page=7 - тук има разискване и цифри

Comment

Тая тема из начало си е за коша.Моята е с перфектен мотор(Зилата да каже).Не е търкаляна,всичко и работи и почвам с подобренията,а който иска да изчислява:Задни амортисьори Виктор-260 евро.Предни Монрое рефлекс,последната модификация,много яки и тропа по дупките като голфче 1,но държат много здраво пътя,нови гуми,СД ново с всички екстри,включително и Блу-ту,касетофон Панасоник,последно поколение,всичко това вързано с един Паяк 4х80 + 120 вата за буфер.Това по старата система РМС.Плюс говорители,дето вече няма как да си ги сложиш в една 33.Системата е аранжирана от сина ми,регистриран във форума като..,Абе няма да ви кажа и модератор на клуб Аудиокар БГ.Седалките ми са от 145 и има общи подобрения по инсталацията. Нов катализатор и гърнета за 645 евро по фактура.Новия генератор от 145 допълва картината.Ако изчислиме всичко това,цената ще е над 4000 лева.Аз обаче знам,че за тая цена всеки разумен човек ще си купи много по- добра.Така,че е вечно моя либоФ.
                              Най-разумното е да я подаря за една символична трицифрена сума на някое навито хлапе,което няма да я унищожи,а ще я обича.Зилата е попаднал на такъв дърт пръдльо и кара такава кола.
                              Така,че темата е за коша.Ако ще я продава-да я продава,ако не си има раздел купува-продава.Там да отлежава и да не се занимаваме с глупости.
                              Мисля си и за друго!Наказваме членове на форума и за много по- малко!
                              Last edited by mordohy; d.m.y г., 23:47.
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

аман бе, не разбра ли че нема такива персони които ще ти ги дадат тия пари за перфектното ти ферари
                                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                                X